Vyhledávání:
Rozšířené hledání
Před -140987 lety jste mohli vidět .



Databáze Vecernicek.com opět bohatší
K dnešnímu dni byla databáze Večerníčkových pohádek doplněna o chybějící údaje od roku 2001 do současnosti. Celkem jsou už zaznamenána všechna vysílání od 1.1.1981 do dnešního dne. Tedy více než 24 let vysílání. Den za dnem, pohádka za pohádkou.


Neunikly nám ani události, které zapříčinily neodvysílání Večerníčka. Například 13.3.1985 byl den státního smutku kvůli úmrtí generálního tajemníka Komunistické strany Sovětského svazu K.U.Černěnka a Večerníček se tedy nevysílal. Ostatně ze stejného důvodu přišly děti o svou pohádku i o dva roky dříve, kdy 15.11.1982 celý národ truchlil za smrt generálního tajemníka Komunistické strany Sovětského svazu L.I.Brežněva.

Svět Večerníčků vypráví celé řady příběhů - nejen ty, které známe z obrazovek. Věříme, že Vám mnohé z nich budeme schopní vyprávět na našich stránkách, ale bude to ještě spousty práce. Dovolte nám tedy ponořit se na několik příštích měsíců do archívů knihoven, abychom pro Vás vylovili údaje o příbězích, které Večerníček vyprávěl v letech 1965 - 1980. Budeme zárověň rádi, pokud se s námi podělíte o své postřehy, názory i připomínky v naší knize návštěv, nebo přímo pod tímto článkem v komentářích.

24.03.2005, autor: Robert Štípek


Jméno:

| Zapomeň mne
E-mail: (nepovinné)
Content Management Powered by CuteNews



Copyright (c) 2005 VECERNICEK.com