Vyhledávání:
Rozšířené hledání
Před -7851012 lety jste mohli vidět .



Večerníček pořádá svou výstavu
Oslavy 40. narozenin Večerníčku vrcholí. Při této příležitosti mají všichni jeho příznivci, přátelé a obdivovatelé ojedinělou a jedinečnou možnost přijít mu k narozeninám osobně popřát a skvěle je s ním oslavit, a to na pohádkové výstavě, která proběhne od soboty 12. listopadu do soboty 17. prosince (kromě 24. 11. a 8. 12.) v pražské Vile Porthaimka (Štefánikova 12, Praha 5 - Smíchov), denně od 10 do 19 hod.

Výstavu připravila společnost Země pohádek spolu s Českou televizí. Ve třech patrech plných pohádek mohou návštěvníci potkat oblíbené postavičky z večerníčků v nadživotní velikosti Krtka, Křemílka a Vochomůrku či Rákosníčka nebo Hurvínka. Mohou si také prohlédnout originální loutky (Pat a Mata, Robinsona, postavičky z Trnkova slavného špalíčku, Dona Šajna, Švejka...) a dekorace (pařezovou chaloupku Křemílka a Vochomůrky, Rákosníčkův rybníček v rákosí, Krtkův krtinec) a podívat se do domácího kina, které bude nepřetržitě promítat Večerníčkovy pohádky.

Malé návštěvníky čeká celá řada dalších akcí a milých překvapení. Například ke každé vstupence dostanou zdarma některé z čísel časopisu Země pohádek. Mohou se vyfotografovat se spolu s některým z oblíbených pohádkových hrdinů, k velkému narozeninovému dortu házet napsaná přání, z nichž se budou losovat výherci pěkných cen. Doprovodné programy jim nabídnou další soutěže, ale i malování a zpívání, autogramiády a křesty jako například Večerníčkovy písničky.

10.11.2005, autor: Robert Štípek


Jméno:

| Zapomeň mne
E-mail: (nepovinné)
Content Management Powered by CuteNews



Copyright (c) 2005 VECERNICEK.com